Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

10 πράγματα που δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα

1. Ο Κωστόπουλος επιτυχημένος παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής. Δηλαδή πόσες πατάτες πρέπει να κάνει στο MEGA για να αποτύχει κάποιος? Ρε φίλε απλός δεν το 'χεις... Και ενώ τα editorial του στα περιοδικά κάτι λένε ( σε σχέση με το υπόλοιπο περιεχόμενο) αυτός συνεχίζει, ενώ έχει ένα καράβι λεφτά, να προσπαθεί να γίνει TV persona. Πρέπει να μας μάθει και η γιαγιά στο κάτω Κορακοχώρι αλλιώς τι σκατά... στη ζωή δεν πετύχαμε τίποτα.

2. Πολλά μαγαζιά Hooters. Το έμαθα πριν μια εβδομάδα πως αυτή η απίστευτη Αμερικανιά έχει έρθει στην Ελλάδα. Δηλαδή, γαμώ τη καφρίλα τους, κάποιοι νομίζουν πως ο Έλληνας θα πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για να τους σερβίρει μια βιζού ένα burger?
Πάλι καλά που το άνοιξαν μόνο στο mall και δεν βλέπω επέκταση με αυτή τη κρίση.

3. Ο <ποδοσφαιρικός πολιτισμός>. Κύριοι της UΕFA στην τρελή ετούτη χώρα κλείνουμε για ψυχοθεραπεία κάθε Κυριακή στα γήπεδα όλους τους τρελούς, ψυχοπαθείς, ανώμαλους, τρελαμένους. Αφού βρίσουν, πλακωθούν και ξεδώσουν τις υπόλοιπες μέρες είναι κάπως ΟΚ.

4. Η χορτοφαγία. Ναι σίγουρα θα υπάρχουν κάποια μποέμια (ή hippsters) που με ύφος θα πιστεύουν πως είναι ξεχωριστοί, ανώτεροι, πως είναι τρομεροί επαναστάτες και πολλές άλλες βλακώδεις θεωρίες. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι θα επιδίδονται σε ανελέητο σφαγή αμνοεριφίων γιατί απλά έτσι πρέπει.

5. Το κανονικό, ανθρώπινο παρκάρισμα. Πάρτο χαμπάρι αγαπητέ αναγνώστη ο Έλληνας είναι από τη φύση του σταρχιδιστής και παρτάλι. Ότι και να γίνει, αν του κάτσει να παρκάρει στη μέση του δρόμου κλείνοντας και τις δύο λωρίδες θα το κάνει απλά γιατί έτσι γουστάρει. Κάτσε και κόρναρε όσο θέλεις. Την ίδια βλακεία θα κάνεις και εσύ αύριο για να πάρεις τσίχλες από το περίπτερο.

6. Ο σεβασμός όταν περιμένεις στην ουρά:
-έχω το φαΐ στη φωτιά ( φέρε μας μεζέ ή άντε και γ... 2 ώρες εδώ πεινάσαμε)
-Τι από εδώ αρχίζει η ουρά? (Όχι απλά οι άλλοι 40 ποιο μπροστά κάνουν τρενάκι)
-Είμαι άρρωστος πρέπει να πάω πρώτος (Και είσαι με κοστούμι γραβάτα και χαρτοφύλακα? Μπράβο το πιστέψαμε.)

7. Νορμάλ δημόσιες υπηρεσίες, Ρε φίλε ότι και να κάνεις αυτά το παρτάλι που έχεις μπροστά σου έπιασε δουλειά εκεί για να κάθεται και να πληρώνεται. Η πάρε πιστόλι και καθάρισε τον ή βράσε στο ζουμί σου μέχρι ο Αϊνστάιν που έχεις μπροστά σου τελειώσει τη δουλειά του.


8. Σωστό πολιτικό. Ποιο πιθανό είναι να δούμε UFO να προσγειώνεται στην Ακρόπολη, να βγαίνουν οι Ελ και να κυρήσουν τον πόλεμο ενάντια στους Βριλ, παρά πολιτικό με αρχίδια και όχι κυκλάμινα ανάμεσα στα πόδια. Αφού έτσι και αλλιώς τα ίδια καθάρματα ψηφίζεται κάθε φορά.

9. Τιμές σε επίπεδο Ευρώπης. Τι συζητάμε τώρα. Ο Έλληνας έμπορας φτιάχνει μαγαζί για να γίνει πάμπλουτος σε 5,3 nanosec από τη στιγμή που ανοίγει τη πόρτα. Οπότε πάρε τιμές Manhattan σε ένα μαγαζί στο κάπου στη Χαμοστέρνας.

10. Κανονικές εθνικές οδούς με διαχωριστική λωρίδα, χωρίς λακκούβες και σαμαράκια. Ο Έλληνας για κάποιο περίεργο λόγο γουστάρει camel trophy,Pari-dakar και λοιπά ευγενή σπορ. Να γιατί βλέπεις τόσα πολλά τζιπ παντού. Αν φτιαχτούν οι δρόμοι θα χαλάσει η επένδυση... δε λέει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου